Управо ова улога га је учинила не само миљеником публике већ и својих колега.

Легендарна глумица Винона Рајдер, која у серији глуми Џојс, одговарајући на питање магазина "Колајдер" о атмосфери на снимању, имала је само речи хвале за Николу Ђуричка.

- Заиста волим да радим с Ником. Он је апсолутна легенда! Једва чекам да га људи боље упознају - рекла је Рајдерова, док је њен колега Брет Гелман додао да је Ђуричко "геније комедије", а Дејвид Харбор је све време климао главом, слажући се са колегама.

 

 

Никола игра занимљивог Руса Јурија и његов лик је поприлично битан за развој целе приче.

- Улога је лепа и упечатљива, маркантна, одговара мени и мом сензибилитету, некој мојој палети изражајних могућности- рекао је Ђуричко раније о свом ангажману у серији.

Фото: Н. Фифић

 

 

Иначе, ова серија је глобални феномен и велики омаж научнофантастичним, авантуристичким и хорор филмовима из осамдесетих година.

Никола је пре коју годину отишао у Америку да би покренуо интернационалну каријеру и повремено би на његовом Инстаграм профилу видели делове тог "америчког сна".

Чини се да наш познати глумац полако, али сигурно проналази своје место у Холивуду, где је добио улогу и у одлично оцењеној серији "For All Mankind", чије се емитовање очекује током ове године.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите слике са снимања серије "Горе-доле"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".