Милена Васић ужива у браку са Југом Радивојевићем већ осам година, међутим њихова љубав сеже деценијама у прошлост.


Овај складни брачни пар има заједничког сина Лава, док Милена има Николу и Лану из првог брака, а Југ сина Вука.

Милена и Југ су били у вези пре више од 20 година, али их је живот некако раздвојио и обоје су срећу пронашли у другим партнерима. Међутим, обоје су се развели, па су 2014. године решили да обнове своју љубав и покушају поново, а испоставило се да је то права одлука.

- Југ и ја смо у младости осећали јаку хемију међу нама, а онда се он оженио, а ја сам се удала, па је Југ добио сина Вука, а ја моје Николу и Лану. Након што смо обоје изашли из заједнице, опет смо се састали и ево трајемо. Испричали смо нашој деци причу о нама и рекла сам им једном сам га изгубила, сад бих била глупа да дозволим да се то опет деси - рекла је глумица.

Милена је истакла и да се њихов однос додатно учврстио и променио након што су добили сина Лава.

 

- Мислила сам да не можемо да будемо ближи него што је то било пре његовог рођења, али чини се да увек има простора да људи у нежности напредују. Југ је предиван супруг и отац. Пун је разумевања и уме да испоштује суштинске потребе партнера и деце, а уз то има дивну и благу нарав. Мислим да се његова природа можда најбоље огледа током рада, због чега га сви у послу воле. Он је снимио филм без иједног ексцеса, што је готово немогуће у данашњим условима. Међутим, његова енергија отвара многа врата, па су тако са екипом обишли осам градова у Србији и свуда су наишли на одличан пријем од стране домаћина. На исти начин се односи према мени и деци, па је установио правило да све може да се реши разговором и да нема потребе за свађама и лошом атмосфером чак ни када постоје тешке ситуације. Знате, када се забављате са неким и када се само виђате, то су увек узбудљиве и лепе емоције, али када живите са неким, мирним животом без тензије, онда је то велика ствар - рекла је Милена.

Фото: З. Кнежевић

 

Подсетимо, пре него што је обновио везу са Миленом, познати редитељ је био у вези са Слободом Мићаловић пре него што се удала за Војина Ћетковића, а познато је да јој је он био велика љубав пре садашњег супруга. Југ је увек лепо говорио о Слободи и истиче да је цени као глумицу и да су њих двоје били у лепој вези.

(Hello)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".