Milena Vasić uživa u braku sa Jugom Radivojevićem već osam godina, međutim njihova ljubav seže decenijama u prošlost.


Ovaj skladni bračni par ima zajedničkog sina Lava, dok Milena ima Nikolu i Lanu iz prvog braka, a Jug sina Vuka.

Milena i Jug su bili u vezi pre više od 20 godina, ali ih je život nekako razdvojio i oboje su sreću pronašli u drugim partnerima. Međutim, oboje su se razveli, pa su 2014. godine rešili da obnove svoju ljubav i pokušaju ponovo, a ispostavilo se da je to prava odluka.

- Jug i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju među nama, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka, a ja moje Nikolu i Lanu. Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi - rekla je glumica.

Milena je istakla i da se njihov odnos dodatno učvrstio i promenio nakon što su dobili sina Lava.

 

- Mislila sam da ne možemo da budemo bliži nego što je to bilo pre njegovog rođenja, ali čini se da uvek ima prostora da ljudi u nežnosti napreduju. Jug je predivan suprug i otac. Pun je razumevanja i ume da ispoštuje suštinske potrebe partnera i dece, a uz to ima divnu i blagu narav. Mislim da se njegova priroda možda najbolje ogleda tokom rada, zbog čega ga svi u poslu vole. On je snimio film bez ijednog ekscesa, što je gotovo nemoguće u današnjim uslovima. Međutim, njegova energija otvara mnoga vrata, pa su tako sa ekipom obišli osam gradova u Srbiji i svuda su naišli na odličan prijem od strane domaćina. Na isti način se odnosi prema meni i deci, pa je ustanovio pravilo da sve može da se reši razgovorom i da nema potrebe za svađama i lošom atmosferom čak ni kada postoje teške situacije. Znate, kada se zabavljate sa nekim i kada se samo viđate, to su uvek uzbudljive i lepe emocije, ali kada živite sa nekim, mirnim životom bez tenzije, onda je to velika stvar - rekla je Milena.

Foto: Z. Knežević

 

Podsetimo, pre nego što je obnovio vezu sa Milenom, poznati reditelj je bio u vezi sa Slobodom Mićalović pre nego što se udala za Vojina Ćetkovića, a poznato je da joj je on bio velika ljubav pre sadašnjeg supruga. Jug je uvek lepo govorio o Slobodi i ističe da je ceni kao glumicu i da su njih dvoje bili u lepoj vezi.

(Hello)

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "LJubav, navika, panika"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".