Амерички глумац, Џеј Елис, домаћој јавности је, можда, најпознатији по томе што је у браку са српском манекенком и глумицом Нином Сеничар, али и по новом акционом филму “Top Gun: Maverick” у главној улози са Том Крузом.

Портал Dirt.com ових дана пише како је Американац пазарио прелепу калифорнијску вилу, вредну 4,5 милиона долара, смештену у заједници Spaulding Square, у Лос Анђелесу. Елис је купио реновирани дом у америчком стилу Foursquare, у холивудском историјском насељу, а договор о куповини постигнут је ван тржишта.

Фото: Профимедиа

 

Ова вила је првобитно изграђена 1919. године, али је “реновирана и враћена у савршенство европског хотела са пет звездица” према опису са листе - ова резиденција има три спаваће собе и једнак број купатила, распоређених на два спрата. Фасада је обложена дрветом, испред куће је базен, као и брачни кревет на трему. Посебно је занимљив биоскоп на отвореном, и то што је кућа “ушушкана” међу зеленилом и високом живом оградом. На главном нивоу су формална дневна соба и трпезарија, као и кухиња у којој доминира мермер, са острвом за јело и врхунским нерђајућим уређајима; ту је и соба за билијар, док су све три спаваће собе на спрату. Кућа такође потпада под Милсов закон, што значи да власници кућа могу добити смањени порез на имовину у замену за рестаурацију и очување историјских структура.

Иначе, Џеј Елис и Нина Сеничар су заједно од 2015. године, а 2019. године добили су ћерку Нору Грејс. Она је раније рекла да не жели да остане на једном детету, јер је одрасла уз брата.

- Тренутно сам фокусирана на посао, али дефинитивно размишљам о томе. Иво Андрић је давно рекао нешто са чиме се, што сам старија, све висе поистовећујем: “Никада више не планирам, ја само живим овај живот. Понекад како како желим, понекад како морам”- рекла је Нина раније за магазин и додала:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)


- У последњих неколико година и због пандемије смо имали неке друге приоритете, али сада када се све, надам се, смирује, почећемо да размишљамо поново о томе.

Бонус видео:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".