Иако је срећна и испуњена на другом континенту, где вредно ради већ годинама, признаје да је носталгија за Србијом све јача, па се често враћа кући.


- Да будем искрена, што сам старија, носталгија ме све више мучи. Када сам живела у Италији, долазила сам баш ретко, а сад када живим на другом крају света, у Србију долазим на свака два месеца - кроз осмех каже Нина која је тамо посвећена својој кампањи.

Нина Сеничар је одувек словила за једну од најлепших српских манекенки, која је постигла успех како у свету моделинга, тако и у свету глуме. Њено име познато је и ван граница наше земље, а поносили смо се њом када је била део многих реномираних филмских фестивала.
Ни то што се породила и постала мајка није утицало на њену фигуру, врло брзо вратила је девојачки изглед. А сада открива и тајну.

Фото: Профимедиа

 

- Свакодневно вежбам, не само због физичког изгледа, већ и због менталног здравља. Увек, где год да сам и какве год да су ми обавезе, нађем времена да одрадим добар тренинг. Никада не идем на спавање пре него што детаљно очистим и хидрирам лице и неколико пута недељно користим природне пилинге и маске - открила је она тајну свог савршеног изгледа.

Нина је у новембру 2019. године родила ћерку, којој су она и супруг дали име Нора Грејс Елис. Мајчинство је није пуно променило, али је обојило њен живот.

- Није ме променило као особу, али је мој живот добио потпуно други, лепши смисао - рекла је Нина, којој је ћерка често сапутница на разним путовањима.


Сарме су без премца мојим пријатељима

Нина не крије да често својим пријатељима из Америке спрема јела из Србије. Иако признаје да није баш умешна у кухињи, вечере код ње у дому буду богате специјалитетима са нашег поднебља.

- Правим одличне пуњене паприке и кекс торту. И то је мање-више то. Сви моји пријатељи у иностранству су пробали бар нешто од наших специјалитета и јако су им се допали. Али сарма им је без премца, увек на првом месту - рекла је Нина Сеничар.

(Курир)

 

Галерија:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".