У најновијој акционој драми редитеља Јосефа Косинског (Јосепх Косински ), на велико платно враћа се по овој улози деценијама познат Том Круз ( Том Цруисе) коме друштво у узбудљивој филмској причи праве и Мајлс Телер (Милес Теллер), Џенифер Конели (Јеннифер Цоннеллy), Џон Хам (Јон Хамм,) Џеј Елис ( Јаy Еллис ), Дејвис и Ед Харис (Давис и Ед Харрис ) и други.

Након више оф 30 година служења у морнарици, као један од најбољих пилота, Пит "Маверик" Мичел (Том Круз) је тамо где и треба да буде. Не преза да пробије баријере као храбар тест пилот и избегава да прихвати унапређење које би га заувек спустило на земљу.

Када је почео да подучава вод младих пилота који су на обуци за специјалне мисије, какве ни један живи пилот никада још није видео, Маверик среће поручника Бредлија Бредшоа чији је надимак "Рустер", сина Мавериковог покојног пријатеља и официра за пресретање радара поручника Ника Бредшоа, званог "Гус".

Суочавајући се са неизвесном будућношћу и са духовима прошлости, Маверик се упушта у борбу са својим највећим страхом, што ће кулминирати мисијом која захтева велику жртву свих који буду изабрани да у њу полете.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".