Глумица се дотакла свог првог посла на италијанској телевизији Раи Уно и навела како је изгледало када је “гола” водила програм док су јој родитељи били у публици.

– Сећам се као да је јуче било. Почела сам да радим на италијанској телевизији и још увек сам студирала. Родитељи су тада дошли први пут да ме виде и посете. Била је додела диплома на факултету, али сам их ја пре тога водила са мном у Рим на снимање моје емисије. А знамо какве су италијанске емисије, девојке младе су полуголе и стварно је страшно. Сећам се они су тада седели у публици, док сам се ја нешто глупирала на италијанском потпуно оскудно обучена. У једном тренутку сам погледала родитеље и помислила: јао Боже они ће се мене одрећи. Међутим они су ме подржали чак и код тога – рекла је глумица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)


Дотакла се и своје прве зараде од које се потпуно финансијски ослободила.

– Ја сам то радила за неки џепарац. Ја сам на том факултету имала пуну стипендију. Моја идеја је била да радим у неком кафићу да би зарадила неки џепарац.

Игром случаја сам упознала власника једне модне агенције на аеродрому и они су хтели да ураде пар пробних фотки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)


Мада сам ја била тада таква да никако нисам била за манекенство и то су за мене били лузери. Они су тада врло брзо довукли мене на то снимање и у року од пар дана ја сам добила тај посао и за један дан зарадила 1.000 евра. То је за мене било нешто потпуно невероватно. Јер сам ја тада живела са 100 евра месечно као неким џепарцем. То је мени дало толику слободу. Мене је та финансијска слобода натерала да наставим са манекенством – истакла је глумица.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".