Na ovu temu oglasila se Đorđetova ćerka objavom na fejsbuku. Nevena Buča članica grupe je na fejsbuku napisala sledeće: 

- Draga Bebo, čitamo tvoje statuse te evo nekoliko informacija. Nikada nismo izjavile da naš Jutjub kanal ima bilo kakve veze s tobom niti nas je ikad iko pozvao da komentarišemo tu temu. Nijedne novine, niti jedan portal, novinar, niti bilo ko osim tebe u ovim statusima - započela je ona na Fejsbuku i dodala:

Foto: Jutjub printskrin/Beba Balašević DS

 

- Iskreno ne znamo ko je to uopšte rekao i povezao naš Jutjub kanal s tobom (vama) i za to smo prvi put čule ovim putem pa evo i lepe prilike da pozovemo sve da 'zaprate' naš kanal. Mi smo veliki ljubitelji Đoletove muzike, lika i dela i to smo uvek pričale, javno i privatno. - zatim je poručila u ime benda: 

- Takođe poštujemo tvoju porodicu, s vama smo uvek imale korektnu saradnju i to je takođe javno poznato. Zvale smo te i pisale ti (ostale bez odgovora), a evo sada i ovako... Imaš poziv od nas za kafu jer novosadski je ljubav, Frajle.

Foto: N. Skenderija

 

Zatim je sledioo i Bebin odgovor:

- Draga Nevena, odgovor ste dobile prošle godine od ljudi koje ste kontaktirale. Niste ga ispoštovale. Ja stvarno nisam bila raspoložena za razgovor u to vreme, sigurna sam da razumeš i zašto. Nešto mi je teško da poverujem da prvi put čujete da se nestanak vašeg kanala pripisao nama. Možda ne čitaš šta pišu fanovi i na vašoj stranici, i šta pišu novine već skoro godinu dana i u koji se kontekst stavlja moja porodica. Možda. Nismo vam nikad ništa branili. Iako neki autori i to rade, pa čak i napismeno, sa sve svojom izjavom i potpisom... Možda ste se sretale s tim. Ali ne od nas. Novosadski je mnogo toga lepog, ali nažalost novosadski je i malko praviti se blesav ponekad-  poručila je Beba.

BONUS VIDEO: 

(Mondo) 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".