Гвозденовић је након ријалитија купио чак две некретнине, на Врачару и на Дедињу, а тренутно живи у некретнини на Дедињу и то са новом девојком.


Наиме, певач је у љубавној вези са анонимном девојком Јаном која како извор открива студира француски језик, а жеља јој је да постане преводилац.

- Јана још увек студира, млада је, жели да постане преводилац. Док студира, она ради једној зубарској ординацији као помоћник - прича извор, па додаје да је Мишел окачио слику са њом, али је врло брзо обрисао, јер не воли да емотивни живот открива јавности.

- Док су били у Турској на одмору избачена је била слика на кратко и скинута, јер Мишел не воли да показује своју приватност превише, па гледа да сачува све у тајности - прича извор, па открива да се певач и Јана забављају око шест месеци.

- Мишел се заљубио до ушију, забављају се око 6 месеци, тако некако, да не слажем, али никада га нисам видела таквог, одлепио је баш за њом, а и млада је слатка је, неискварена, скромна, није са естраде, позната, неко нормална, таква њему и треба, зато се и заљубио! Сад је купио и стан на Врачару, а пре тога један на Дедињу, ту сада живи са њом - закључује извор.

(Србија данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".