Као што су и сами више пута причали, Светлана Ражнатовић и њен покојни супруг Жељко Ражнатовић, познатији као Аркан, заљубили су се на први поглед.

Фото: Архива Вечерње новости

 

 

Судбоносни тренутак између Цеце и Аркана догодио се 2. новембра 1993. године у хотелу "Интерконтинетал", где му је и она одмах запала за око.

Спојио их је Оливер Мандић, који је ангажовао Цецу и Џеја да певају на прослави Српске добровољачке гарде 11. октобра 1993. године, а она је тада имала трему о чему је причала гостујући у емисији "Максовизија" на ТВ Пинк 1996. године.

- Била је љубав на први поглед, нормално. Ја сам се њега страшно плашила и није ми био симпатичан. Много сам читала о њему и имала сам искривљену слику о њему. Када је требао да певам са Џејем, за Дан гарде - рекла је Цеца гостујући на Пинку 1996. године.

Фото: Јутјуб принтскрин/CityRecordsOfficial

 

 

- Ја сам чуо да сам ја ошишао неку Цецу. Знао сам покојног Тому Здравковића и Лепу Лукић од тих певача, а Цецу нисам чуо никада да пева, нити сам је видео уживо. Она кад је дошла, они су ми је представили као девојку коју сам ја ошишао. Тако смо се упознали - изјавио је Аркан тада, а онда га је Цеца прекинула:

- Није било тако, било је: "Дај да упознам ту девојку Цецу", умилним гласићем и додао је: "Баш ми је мило да упознам девојку коју шишам годину дана, а не познајем је". Ја сам ту пала у несвест. Чула сам то за шишање, то је било страшно. Па су се питали да ли носим перику - говорила је Цеца 1996. године у емисији "Максовизија".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".