Често се људи питају где је он данас и шта ради, а нагађа се и о томе зашто је престао да се бави музиком.

- Многи ме питају: а да ли ви још радите? Што вас нема? Такав хит сте имали, а не певате? Колико пута сам морао да одговорим на та питања, почели су да ми расту рогови - рекао је Дима.

Фото: Јутјуб принтскрин/ TIOLI Records

 

 

Иако је у поједини периодима радио и као таксиста, као и у време када се појавила "Није мене душо убило", далеке 1994. године, Дима је непрекидно наступао на коцертима са колегиницама као што су Мира Шкорић и Хани, али и на различитим весељима, по ресторанима и кафанама, неретко код врло угледних домаћина.

- Све те послове сам имао без практично икакве рекламе, само захваљујући тој песми. Иначе, никада нисам хтео да снимам по сваку цену. Ја не схватам то да неко прода њихву или неко друго имање да би снимио ЦД - рекао је Дима за "Пулс".

Дима је својевремено открио како је једна несрећа додатно утицала на то да не развије своју каријеру како је можда могао.

 

 

- Двехиљадите године ми је изгорела кућа. Скроз - присећао се Дима, у пола гласа.

- Уложио сам сву снагу и сву вољу да поново направим кућу, али то је трајало. На крају сам направио две куће, својим поштеним радом. Зато и нисам улагао у музику, у песме.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".