Kao što su i sami više puta pričali, Svetlana Ražnatović i njen pokojni suprug Željko Ražnatović, poznatiji kao Arkan, zaljubili su se na prvi pogled.

Foto: Arhiva Večernje novosti

 

 

Sudbonosni trenutak između Cece i Arkana dogodio se 2. novembra 1993. godine u hotelu "Interkontinetal", gde mu je i ona odmah zapala za oko.

Spojio ih je Oliver Mandić, koji je angažovao Cecu i DŽeja da pevaju na proslavi Srpske dobrovoljačke garde 11. oktobra 1993. godine, a ona je tada imala tremu o čemu je pričala gostujući u emisiji "Maksovizija" na TV Pink 1996. godine.

- Bila je ljubav na prvi pogled, normalno. Ja sam se njega strašno plašila i nije mi bio simpatičan. Mnogo sam čitala o njemu i imala sam iskrivljenu sliku o njemu. Kada je trebao da pevam sa DŽejem, za Dan garde - rekla je Ceca gostujući na Pinku 1996. godine.

Foto: Jutjub printskrin/CityRecordsOfficial

 

 

- Ja sam čuo da sam ja ošišao neku Cecu. Znao sam pokojnog Tomu Zdravkovića i Lepu Lukić od tih pevača, a Cecu nisam čuo nikada da peva, niti sam je video uživo. Ona kad je došla, oni su mi je predstavili kao devojku koju sam ja ošišao. Tako smo se upoznali - izjavio je Arkan tada, a onda ga je Ceca prekinula:

- Nije bilo tako, bilo je: "Daj da upoznam tu devojku Cecu", umilnim glasićem i dodao je: "Baš mi je milo da upoznam devojku koju šišam godinu dana, a ne poznajem je". Ja sam tu pala u nesvest. Čula sam to za šišanje, to je bilo strašno. Pa su se pitali da li nosim periku - govorila je Ceca 1996. godine u emisiji "Maksovizija".

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".