Певач Сејо Калач некада је био веома популаран, но сада, према речима извора, има проблема са алкохолом и пева за ниске хонораре у Книну, где тренутно живи (више о томе прочитајте на ОВОМ линку).

О његовој зависности од пића својевремено је причала и Јелена Карлеуша у емисији "Звезде Гранда".

Она је тада испричала филмску епизоду из вечери када су се упознали, а и последњи пут видели.

Фото: Јутјуб принтскрин/OTV Valentino

 

 

Калач је завршио у Карлеушином кревету и - заспао је. Зато и каже како не жели више да га види.

- Кад сам упознала Сеју Калача, човек је заспао у мом кревету. Куца ми неко на врата хотелске собе, после наступа негде у Босни, не знам ни ја где. То је највећа перверзија свих времена. Шокирала сам се кад сам на вратима видела Сеју Калача. Отворила сам, а он је рекао: "Ја сам само дошао да се поздравим, био је супер наступ." Нисам га питала одакле му број моје хотелске собе. Пошто није хтео да оде, питала сам га да ли хоће да уђе. Док сам ја паковала ствари, јер сам кретала за Београд, Сејо Калач је легао на мој кревет и заспао - испричала је уз смех ЈК и додала:

Фото: М. Анђела

 

 

- Куца ми убрзо опет неко на врата. Дошла екипа по мене да кренемо за Београд. Иза мене лежи Сејо Калач. Нисам могла да им објасним да ништа нисам имала с Калачом. На прстима смо изашли из моје хотелске собе. Никада га више нисам видела, а и не желим.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".