Недавно се писало да ће одбрана Џонија Депа позвати Кејт Мос да сведочи на суђењу деценије.

 Џони Деп и Кејт Мос су били заједно у  периоду од 1994. до 1998. године. Њу је прво споменула Амбер тако што је алудирала на њихов наводни сукоб и то да је Деп гурнуо Кејт низ степенице.

Фото: Профимедиа

 

Неки су тумачили да је то лош потез Амбер Херд јер Кејт Мос никада није говорила ружно о Депу, те би тако и сад сведочила у његову корист.

Чувени супермодел се данас укључила преко видео везе у судницу и испричала своје искуство са глумцем, а дотакла се и чувеног сукоба у ком се прича да је гурнута низ степенице.

Фото: Профимедиа

 

- Излазили смо из собе и Џони је изашао из собе пре мене. Падала је киша, и док сам излазила из собе оклизнула сам се низ степенице. Повредила сам леђа. Вриштала сам јер нисам знала шта се догодило и јер ме је болело. Одвео ме је у моју собу и позвао медицинску помоћ - рекла је Кејт.

На питање да ли је икада Деп гурнуо или урадио нешто слично, Мосова је рекла да се тако нешто никада није догодило.

Фото: Профимедиа

 

Кејт Мос је још додала и да никада није учествовала на било каквом суђењу ни у каквом својству, а када јој је постављено питање зашто је то одлучила сада да уради, адвокати су уложили приговор.

Подсетимо, након што је окончао везу с Виноном Рајдер, Џони Деп је 1994. године упознао манекенку Кејт Мос у Њујорку. Глумац је у то време имао 31 годину, а она 20, а до сусрета је дошло у једном кафићу, док су били у друштву колумнисте Џорџа Вејна. Кејт је касније признала да је од првог тренутка знала да ће бити заједно.

Фото: Профимедиа

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".