Nedavno se pisalo da će odbrana DŽonija Depa pozvati Kejt Mos da svedoči na suđenju decenije.

 DŽoni Dep i Kejt Mos su bili zajedno u  periodu od 1994. do 1998. godine. NJu je prvo spomenula Amber tako što je aludirala na njihov navodni sukob i to da je Dep gurnuo Kejt niz stepenice.

Foto: Profimedia

 

Neki su tumačili da je to loš potez Amber Herd jer Kejt Mos nikada nije govorila ružno o Depu, te bi tako i sad svedočila u njegovu korist.

Čuveni supermodel se danas uključila preko video veze u sudnicu i ispričala svoje iskustvo sa glumcem, a dotakla se i čuvenog sukoba u kom se priča da je gurnuta niz stepenice.

Foto: Profimedia

 

- Izlazili smo iz sobe i DŽoni je izašao iz sobe pre mene. Padala je kiša, i dok sam izlazila iz sobe okliznula sam se niz stepenice. Povredila sam leđa. Vrištala sam jer nisam znala šta se dogodilo i jer me je bolelo. Odveo me je u moju sobu i pozvao medicinsku pomoć - rekla je Kejt.

Na pitanje da li je ikada Dep gurnuo ili uradio nešto slično, Mosova je rekla da se tako nešto nikada nije dogodilo.

Foto: Profimedia

 

Kejt Mos je još dodala i da nikada nije učestvovala na bilo kakvom suđenju ni u kakvom svojstvu, a kada joj je postavljeno pitanje zašto je to odlučila sada da uradi, advokati su uložili prigovor.

Podsetimo, nakon što je okončao vezu s Vinonom Rajder, DŽoni Dep je 1994. godine upoznao manekenku Kejt Mos u NJujorku. Glumac je u to vreme imao 31 godinu, a ona 20, a do susreta je došlo u jednom kafiću, dok su bili u društvu kolumniste DŽordža Vejna. Kejt je kasnije priznala da je od prvog trenutka znala da će biti zajedno.

Foto: Profimedia

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".