Многи који су послужали шта је имала да каже, искритиковали су је јер се “саосећа и са женом која га је оптужила за насиље”

Кортни је у свом излагању открила је да јој је Џони Деп спасио живот након што се предозирала. Дао јој је вештачко дисање, а потом бригом о њеној ћерки помогао током најмрачнијег периода живота.

После свих позитивних речи које је имала да каже за Џонија, додала је да се саосећа и са Амбер, због чега су је фанови искритиковали.

-Пружио ми је прву помоћ након што сам се предозирала испред клуба Вајпер рум у Калифорнији. Била сам навучена на хероин. То се догодило 1995. године. Социјална служба је помагала мојој ћерки Франсис да преброди тај период. Џони јој је поводом тога написао писмо на четири странице и покушао да је утеши. То је урадио на њен 13. рођендан. Он и ја се тада нисмо добро познавали – испричала је.

Фото: Профимедиа

 

Такође, додала је да је слао лимузине по Франсис и њене пријатеље док су у школу долазили социјални радници.

-Када је имала 13 година, рекла ми је да јој је Џони спасио живот – рекла је певачица. Лав је пружила подршку и његовој бившој супрузи, Амбер Херд.

-Била сам најомраженија жена у Америци, односно на свету, и то много пре него што је ТикТок настао. Разумем како се Амбер осећа. Можете ли да замислите да сте на њеном месту?.

Касније је одговорила на коментаре у којима су је људи критиковали због овог потеза, а она је поново објаснила да не жели да заузима страну.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".