Наиме, водитељка је отркила да је од 17.000 младих прошла конкурс који је тада организовао РТС.

- Била сам у великој депресији током 2014. године. Једна сам од ретких која је прошла РТС-ов конкрус "100 младих стручњака за 21. век". Мене није открио Миломир Марић, већ покојни Александар Тијанић, он ме је изабрао од 17.000 младих људи - прича Јована и додаје:

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

 

- Прошла сам кроз девет најтежих кругова на тој аудицији. Тијанић је тада знао да сам ја рођена да будем звезда. Он је устао пред свима на аудицији и рекао: "Ова мала ће бити звезда". Оливера Ковачевић је била ту и потврдила његове речи: "Да, она ће бити звезда. Она има то" - говори Јеремићева која једну ствар не може да заборави Оливери Ковачевић.

- Шта год причали о Ољи, ја не могу да заборавим да ме је једина, када су ме на РТС-у пустили низ воду после Тијанићеве смрти примила у кабинет, и исто рекла: "Ова мала ће бити звезда". Оља једино и Тијанић. Шта год људи причали о њој, она уме да одигра и буде човек. Баш због тога ја никада о њој нећу рећи ружно у медијима. Оља уме да одигра и буде човек, јер ме је она саслушала тада и према мени се поставила мајчински. Никада јој то нећу заборавити - изјављује водитељка јутарњег програма на "Пинку" пред којом су њени пријатељи оговарали Ољу.

Фото: Милена Анђела

 

- Ја имам пријатеље који њу не воле и пљују је преда мном, али им ја кажем "Молим те немој. Мене не интересује шта је она теби урадила. Немој да пљујеш о жени, која је била према мени човек у том тренутку" - каже Јована којој је отказ на РТС-у тешко пао.

- Тада када сам ја остала без посла, било ми је јако тешко. Доживела сам да елитне проститутке воде програме на свим телевизијама. Знала сам да оне иду са политичарима, а да сам ја која је завршила Правни факултет и имала просек 9,6, седим код куће и кризирам јер немам посао.

Фото: АТА имагес

 

- Била сам очајна, депресивна. Била сам на ивици да полудим. Нисам имала ни динара, живела сам код моје сестре. Ја сам мислила да се мени цео свет срушио и да никада нећу почети да радим - закључује Јована Јеремић у емисији "Балкан Инфо".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".