Ведрана је била Јованин гост у емисији "Уранак", а повод је била нова књига "Доживотна робија" познате књижевнице. 

Јована је испорвоцирала књижевницу која јој је вратила дупло:

- Дођите ако немате шта да радите. Она ће мени сад потписати књигу, ја увек волим да прочитам шта ми је написала, увек је то нешто... - рекла је Јоксимовићка, а онда је почело препуцавање:

- Још кад бисте и књигу прочитали, али то је превише, нећемо сад претеривати. Ви ћете потпис прочитати - одговорила је Рудан.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jjovanajoksimovic

 

- Ово је моја емисија, ја сам уредница. Рекламе - рекла је Ведрана у шали, цитирајући Јовану у ситуацији када је угостила политичара Млађана Ђорђевића, и додала да се сетила те ситуације те да је себи обећала "да ће бити фина и да неће рећи ништа провокативно".

- Хвала вам на тој самоконтроли -  рекла је Јована.

- Написаћу овде Ивани највећој, мислим ја то увек преведем. Да напишем Ивани или Јовани? Написаћу ипак Јелена, жена која има. Дакле, Јелени највећој  -  говорила је Рудан док је потписивала књигу.

Фото: РТЛ принтскрин

 

Подсетимо, Ведрана је и нешто раније већ поткачила Јовану када је гостовала у њеној емисији. Она је тада, између осталог, прокоментарисала водитељкин брак с кантаутором Жељком Јоксимовићем. Најпре, истакла је у каквом богатству пар ужива, а затим и изнела своје мишљење о томе како је Жељко и те како „имао среће са једном женом као што је Јована”.

Међутим, изненадила је многе пошто је изговорила и како „не зна да ли је Јованин супруг мушкарац, јер то је толико широки појам”, те да се ипак „он боље оженио него што се водитељка удала”.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".