Голубовић је одлучио да прецрта тетоважу са Иваниним ликом, а сада је открио због чега је то урадио, не желећи да уклони цртеж.

- Непристојно би било да ми она спава на рамену, а толико је лоших ствари урадила у последње време. Забранила ми је да видим ћерку, узела новац... Одлучио сам се да је прецртам на свој начин. Прецртано је с разлогом. Да се зна о чему се ради. Кад се склони тотално онда се не зна ни да је била. Ја сам могао преко нешто друго, али нисам хтео, намерно сам урадио овако. Тако се прецртавају издајице. Стави се крст преко њих, односно X један. То је црвеном бојом истетовирано преко Иванине тетоваже - рекао је Кристијан за Пинк.рс и открио да ли се у скорије време чуо са Иваном, па проговорио и о тужбама и њиховој ћерки Вери.

- Није ми се Ивана јављала уопште. Ја ћу се борити преко суда за своја права. Ја то схватам као да ми неко ускраћује право да будем отац том детету, које сам ја направио. Ивана ме је лажно оптужила за насиље и за то ће одговарати. Све је урадила да би мене склонила у потпуности од породице. Та особа је прецртана, она је лоша особа, заборављена особа - каже Кристијан и додаје:

- Вероватно ћу истетовирати Кристинин лик, и она ако учини слично биће прецртана. Ја ниједну од три жене нисам прецртавао, али сам морао Ивану. Кристина зна да се понаша, она не би дозволила да не видим сутра наше дете, јер је она човек - поручио је Голубовић.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Пинк.рс

 

- Дете могу да видим у одређеним условима, а ти услови за мене нису нормални! Да мени неко или нешто одређује какав ћу ја отац да будем, колико ћу свом детету да дајем и где ћу с њим бити... Да будем са својим дететом сат, два или три и да се ограничавим, да будемо заворени у нека четири зида и да као дегенерици слажемо "лего" коцкице?! Ево, овако да вам кажем, или ћу имати ћерку како треба или ћу је се одрећи! Рећићу да више немам дете, а дете кад порасте и кад не буде имала мозак од мајке и таште, нек нађе свог најбољег оца и нећу јој давати бедну алиментацију 18.000 динара, колико су ми одредили, него 18.000 евра - открио је Голубовић пре неколико дана у емисији ''Премијера - Викенд специјал''.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".