Водитељка истиче да је у тренуцима слабости највећу подршку добила управо од свог супруга.

– Жељко има веру у све нас који смо ту, много већу него што ми имамо сами у себе и то је некад отежавајућа околност, јер желите да објасните да не можете баш то што је он смислио. Мислио је да треба да радим Јутарњи програм на кабловској телевизији, а ја сам мислила да то нећу моћи ако немам подршку велике телевизије иза себе и гледалаца – започела је Јована, а Жељко је открио да ли је тешко радити са супружником.

Фото: АТА имагес

 

– Није било лако, гледаоци су ту или нису, али њу довести... Мислио сам да је супер, али у последње време колико посла има, ако ћете искрено, није баш да ми се специјално допада, али шта ћу, тако смо изабрали и сада се крећемо у том пољу – искрен је био певач, а Јована се надовезала:

– Када радите нешто што је ваше, имате много већу одговорност и самим тим имате више посла. Можда сам била мање запослена на претходним телевизијама, па то трпи наш приватни живот. Изузетно смо поносни и у времену када су се кабловске телевизије пре две године третирале као небитне, ми смо се одважили да направимо сопствену продукцију. Успели смо да спојимо људе који различито мисле и верујемо да ће расти.

Фото: АТА имагес

 

Водитељка упркос богатој каријери још увек има неостварене снове на пословном плану.

– Снове сањам и мислим да их никад доста. Имам их много што се тиче тога како ми треба да растемо и изгледамо и надам се да ћемо их досањати. Мислим да код сваког од нас дође моменат да желите да станете на црту и да се измерите колико вредите, и мислим да сам то урадила. Срећна сам због тога и нема ниједан разлог да радим било где другде - каже Јована која се сада буди са гледаоцима К1 телевизије.

Фото: АТА имагес

 

Јовани је жеља да угости супруга, као што је имала прилику док је радила на Пинк телевизији, а он ју је до сада неколико пута одбио.

– Знате колико сам га пута звала, надам се да ће пристати – рекла је водитељка кроз смех, не рачунајући специјални јутарњи програм за Нову годину 2020. године, када је Жељко само “свратио” да отпева једну песму.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".