Vedrana je bila Jovanin gost u emisiji "Uranak", a povod je bila nova knjiga "Doživotna robija" poznate književnice. 

Jovana je isporvocirala književnicu koja joj je vratila duplo:

- Dođite ako nemate šta da radite. Ona će meni sad potpisati knjigu, ja uvek volim da pročitam šta mi je napisala, uvek je to nešto... - rekla je Joksimovićka, a onda je počelo prepucavanje:

- Još kad biste i knjigu pročitali, ali to je previše, nećemo sad preterivati. Vi ćete potpis pročitati - odgovorila je Rudan.

Foto: Printskrin/Instagram/jjovanajoksimovic

 

- Ovo je moja emisija, ja sam urednica. Reklame - rekla je Vedrana u šali, citirajući Jovanu u situaciji kada je ugostila političara Mlađana Đorđevića, i dodala da se setila te situacije te da je sebi obećala "da će biti fina i da neće reći ništa provokativno".

- Hvala vam na toj samokontroli -  rekla je Jovana.

- Napisaću ovde Ivani najvećoj, mislim ja to uvek prevedem. Da napišem Ivani ili Jovani? Napisaću ipak Jelena, žena koja ima. Dakle, Jeleni najvećoj  -  govorila je Rudan dok je potpisivala knjigu.

Foto: RTL printskrin

 

Podsetimo, Vedrana je i nešto ranije već potkačila Jovanu kada je gostovala u njenoj emisiji. Ona je tada, između ostalog, prokomentarisala voditeljkin brak s kantautorom Željkom Joksimovićem. Najpre, istakla je u kakvom bogatstvu par uživa, a zatim i iznela svoje mišljenje o tome kako je Željko i te kako „imao sreće sa jednom ženom kao što je Jovana”.

Međutim, iznenadila je mnoge pošto je izgovorila i kako „ne zna da li je Jovanin suprug muškarac, jer to je toliko široki pojam”, te da se ipak „on bolje oženio nego što se voditeljka udala”.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".