Међу њима су севнуле варнице 2008. године када су заједно водили "Евровизију" која се одржавала у Београду, а мада се 2011. године писало о њиховом раскиду, на крају је ипак љубав победила и они данас живе своју бајку.

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, крајем марта 2011. године читаву јавност и медије узнемирила је вест да је раскид Јоване и Жељка након три године успешне романсе из никада објашњених разлога покварио тадашњу веридбу. Две недеље након што је Жељко запросио Јовану а она најпре рекла "да", пар је решио да раскине а водитељка је дала изјаву, пише "Стори".

- Као и свака веза, и наша је имала успоне и падове, несугласице и изузетно лепо тренутке, али најправичније би било рећи да се наша љубав на крају некако сама угасила. Обоје смо се сагласили, разговарали смо и донели одлуку као зрели људи који су делили живот три године - децидна је тада била Јована, преноси поменути портал.

Фото: Анђела Стевановић

 

 

Драма је тада наводно трајала све до средине априла. Иако су они желели да се медијски та прича што пре угаси, папараци су буквално дане и ноћи проводили испред њиховох станова на Звездари. На срећу, помирење је уследило прилично брзо. Већ након две седмице оно што је сматрано "угашеном љубављу" показало се као пламен који је ипак одолео изазовима. Пар је најавио изненадно помирење, а тада се писало да је мирење пало у Тивту где је Жељко тада имао наступ, а Јована по хитном поступку отишла приватним летом да га тамо посети, преноси "Стори".

Читава прича о раскиду данас је далеко иза овог пара и од тада се више никад нису растали

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".