Голубовић се присетио једне урнебесне анегдоте, када му је једна старија госпођа нудила све што има, само да буде с њом.

Фото: Инстаграм принтскрин/kristijan.krile_official

 

- За многе жене сам био фаталан! Дође баба од 70 година, каже ми: 'Бирај ролексе, бирај мерцедеса, ево ти кућа у Оберкаселу, све, само буди мој!' Ја не знам шта да радим, кажем јој: "Чибе, бре, баба!" Та Хелга је прво била проститука 20, 30 година, тамо у Немачкој је то било легализовано одавно. Постала је макро, имала је своје девојке, убијала се жена од пара! Ми је поплашимо два-три пута, ја је покрао! Ја, лопужа из Србије, дођем, узмем и вратим се назад. Сад она дошло мене да ангажује да је браним од мене који сам је покрао. Ја јој кажем: 'Не брини, то су ситни лопови. Буди дама, ти си пуна к'о брод, шта те брига за један дијамант, 70.000 марака, то ће се све надокнадити. Сад купи у инат још већи, од 2.5 карата'. Она купила стварно, па јој ми узели и тај од 156.000 марака - прича Кристијан у једном даху.

Фото: Јутјуб принтскрин/Балкан Инфо

 

Кристијан је открио и да ли се у неком тренутку свог живота покајао за своје поступе, и то само због мајке.

- Ау, мајка се напатила са мном! Јако се напатила... То је једина жена на свету која је из Београда до Атине, а има 1000 километра, долазила 200 пута годишње да ме види и да ме посети у затвору, да ме пита како сам, да ми донесе, принесе, да однесе... Свеједно што је извор новца био од мене. Доста сам јој се одужио, моја мајка је једноставно била таква. Била је лавица која је своју децу увек чувала и кад су они одрасли и постали велики лавови и лавице, она је наставила даље - закључује Кристијан у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".