Он је сада открио нове детаље познанства са њом и шокирао изјавом.

- Ту сцену никада нећу да заборавим, она каже: "Нећу ја још дуго". Крену мени тада сузе, сада ми се грчи... Није ми баш добро... - причао је Кристијан.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

- Каква је била Ксенија Пајчин? - питао је водитељ.

- Она је била посебна. Ја знам, да је један човек погинуо зато што се њој обратио на лош начин - додао је Голубовић у емисији "Премијера".

Фото: Д. Миловановић

 

 

- У мене је била заљубљена Ксенија Пајчин. Нисам је одбио, дружио сам се с њом, али све онако ти си моја сестра. Постојало је више разлога зашто нисам хтео да будем са њом. Она је била фатална девојка, онако лепа, док је била природна. Али та њена енергија, она је исто Стрелац као и ја, била је мало... тада ниси могао да је зауставиш. Једноставно седнеш с девојком у кафану, а она поручи дупло пиво. Ја јој кажем: "А зашто дупло кад можеш једно да попијеш, па после ћеш друго. Не би требало уопште да пијеш пиво", а она ме на то пита: "Зашто?" Ја кажем: "Не знам даму која пије пиво." "Даме не постоје, постоје девојке, и то шашаве", каже она мени. "Ја сам шашава девојка", и почне да се смеје. Па оно пиво проспе и каже: "Сад ми донеси три дупла пива." И видиш да је она стварно шизибизи. Како да будеш с таквом женом - исрпичао је он недавно.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".