- Добро му иде. Шаље ти своју љубав. Остала му је још једна операција, а онда ће умирати од жеље да се врати кући - рекла је тада Шерон.

Шерон Озборн каже да су се последње две године борили и трудили да учине све само да Ози не оболи од вируса.

- Разговарала сам с њим и он је добро. Тренутно сам јако забринута за Озија, рекла је Шерон у четвртак у својој новој емисији "The Talk UK". Додала је и како ће прва ствар коју ће учинити, када буде могла да буде са супругом, да га загрли и пољуби са отприлике три заштитне маске на лицу. Поменула је и да јој већ недостаје њена нова емисија и да ће се у њу вратити следеће недеље. Чим њен супруг буде боље.

Фото: Милена Анђела

 

 

У јануару 2020. Озију је дијагностификована Паркинсонова болест. Такође има проблема са покретношћу после недавне операције леђа и врата. Међутим, његове здравствене битке последњих година постајале су још теже, јер се борио са грипом, упалом плућа, по живот опасном стафилококном инфекцијом у палцу и падом.

Снима се филм о њиховој љубави

Недавно је откривено да ће Ози и Шерон, који су се венчали у јулу 1982., бити тема новог биографског филма који ће пратити њихову деценијама дугу љубавну причу.

- Наша веза је понекад била дивља, луда и опасна, али наша је љубав та која нас је држала заједно - коментарисала је Шерон, говорећи о филму.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".