- Dobro mu ide. Šalje ti svoju ljubav. Ostala mu je još jedna operacija, a onda će umirati od želje da se vrati kući - rekla je tada Šeron.

Šeron Ozborn kaže da su se poslednje dve godine borili i trudili da učine sve samo da Ozi ne oboli od virusa.

- Razgovarala sam s njim i on je dobro. Trenutno sam jako zabrinuta za Ozija, rekla je Šeron u četvrtak u svojoj novoj emisiji "The Talk UK". Dodala je i kako će prva stvar koju će učiniti, kada bude mogla da bude sa suprugom, da ga zagrli i poljubi sa otprilike tri zaštitne maske na licu. Pomenula je i da joj već nedostaje njena nova emisija i da će se u nju vratiti sledeće nedelje. Čim njen suprug bude bolje.

Foto: Milena Anđela

 

 

U januaru 2020. Oziju je dijagnostifikovana Parkinsonova bolest. Takođe ima problema sa pokretnošću posle nedavne operacije leđa i vrata. Međutim, njegove zdravstvene bitke poslednjih godina postajale su još teže, jer se borio sa gripom, upalom pluća, po život opasnom stafilokoknom infekcijom u palcu i padom.

Snima se film o njihovoj ljubavi

Nedavno je otkriveno da će Ozi i Šeron, koji su se venčali u julu 1982., biti tema novog biografskog filma koji će pratiti njihovu decenijama dugu ljubavnu priču.

- Naša veza je ponekad bila divlja, luda i opasna, ali naša je ljubav ta koja nas je držala zajedno - komentarisala je Šeron, govoreći o filmu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".