Наиме, током првог брака са Мајом, са којом има ћерку Асју и сина Душана, овај шармер заљубио се у Аниту Рогановић, с којом је касније добио ћерку Јану.

Фото: В. Данилов

 

 

Аниту, данас Лаушевић, упознао је крајем осамдесетих, на снимању филма “Бој на Косову”. Одмах се заљубио у њу, али решио је да ипак сачува брак, а и Анита се потом удала и родила ћерку. Путеви су им се опет касније поново укрстили.

Иначе, Анита је рођена је 1966. године у Љубљани и ради као професионални шминкер.

О Анити се мало тога зна а с Лаушевићем има ћерку Јану и има веома успешну каријеру.

Фото: Архива Новости

 

 

Глумчева супруга радила је на веома популарним пројектима као што су "Секс и град" и "Спајдермен 2", и сарађивала је с великим звездама Холивуда, попут Леонарда Дикаприја и Кејт Винслет.

Недавно је за свој рад добила и престижну награду.

- Ово је остварење сна. Нисам могла ни да замислим, када сам се 1997. преселила у Њујорк да ћу стајати овде - рекла је Анита након што је преузела своје признање.

 

 

Брак са Анитом је Жарку други по реду, а о садашњој супрузи, која је када су се упознали већ била удата, је писао и у својој књизи "Година прође, дан никад".

- Била је поново Анита. Да, нама се десила љубав. Срели смо се на снимању филма "Бој на Косову". Она је маскерка. Схвативши да ја ипак желим да сачувам свој брак, она се тада удала и родила ћерку. Андреу. Без "ј" . Долази отмена, висока, лепа. "Разводим се", рече ми данас - овако је глумац описао њихову љубав.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".