Старији син Лепе Брене Стефан Живојиновић 2017. године се представио јавности као певач, а његова прва песма ''Два лудака'' наишла је на позитивне утиске публике, те је изгледало да ће Стефан са каријером наследити мајку. 

Међутим, 2020. године Стефан је одржао новогодишњи концерт у Врњачкој бањи и нагло се повукао са јавне сцене, а разлози никоме нису познати.

Он је исте године преко адвокатске канцеларије упутио саопштење у ком наводи да више не жели да буде део јавног света, а убрзо је напустио и породични дом.

Фото: В. Данилов

 

- У потпуности сам га подржала. Кад се само сетим његове “иде маца око тебе” тактике. Пре неколико година рекао нам је да више не жели да игра тенис и да му купимо клавир да “мало пева за своју душу”. Испунили смо му жељу током студија, за три и по године завршио је факултет, вратио се кући и наставио да свира. Толико је интензивно радио на себи да сам била запрепашћена. Волим ја ту пасионираност, посвећеност ономе што радите, тај перфекционизам, страст. Да се разумемо, не би од тога ништа било да нема талента. Међутим, када на таленту почнете да радите, да га развијате, откривате једну специфичну музичку емоцију. Мислим да ће Стефан успети у ономе што је зацртао, али хајде прво да скочимо па да кажемо хоп. Нека публика да свој суд. Са великом пажњом пратим све што ради и мислим да сам му највећи критичар. Отворено сам му рекла: “Ако си већ одлучио да се бавиш музиком, ја више нисам твоја мама, већ твој супервизор, који надгледа све и жели да од небрушеног кристала направи дијамант” - рекла је Брена једном приликом.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".