Наводи се да Зелене пијаце неће радити на Ускрс, у недељу 24. априла, осим пијаца Земун, Баново брдо, Беле воде и Душановац, које ће радити у периоду од 6 до 13 часова.

Фото: Д. Миловановић

 


Пијаца ОТЦ - Нови Београд, у петак 22. априла, као и 1. и 3. маја, радиће по уобичајеном радном времену од 8 до 16 часова, док ће на Ускрс и у понедељак 2. маја, пијаца бити затворена.

Паркинг на пијаци Земун, 25. априла и 1.маја ће радити нон-стоп.

Продавнице компаније Лидл у Србији ће на Велики петак 22. априла, радити скраћено до 18 часова, док ће Ускрс, 24. април, бити нерадан.

Фото: И. Маринковић

 


Сви потрошачи који буду желели да обаве своју куповину у суботу, 23. априла, моћи ће неометано да посете Лидл продавнице према регуларном радном времену од 8 до 22 часа.

У Лидловој понуди је слатки Фаворина ускршњи асортиман производа, кога чине разнобојна чоколадна јаја, ускршњи колач са чоколадним пуњењем, мешавина ускршњих желе фигура, као и чоколадне лизалице и други шарени слаткиши, наводи се у саопштењу.

За васкршње празнике, од 22. до 25. априла, радиће дежурне поште у Београду и другим градовима и поште на граничним и административним прелазима - укупно 72 поште у целој земљи.

Свих дана празника, Главна пошта у Таковској 2 у Београду, пошта на аеродрому Никола Тесла и поште на граничним и административним прелазима, раде нон-стоп, стоји у саопштењу Службе за односе с јавношћу Поште Србије.

Фото: Милена Анђела

 

У петак 22. априла и понедељак 25. априла, радиће и поште у тржним центрима у Београду, Крагујевцу, Сремској Митровици и Шапцу, поште у Универекспорт објектима у Београду, Новом Саду и околини, Зрењанину и Сомбору.

Те поште биће отворене и у суботу 23. априла, а тог дана дежураће и друге поште у већим градовима и туристичким центрима.

На Васкрс, у недељу 24. априла, радиће београдска Главна пошта, пошта на аеродрому Никола Тесла и поште на граничним и административним прелазима.
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".