Navodi se da Zelene pijace neće raditi na Uskrs, u nedelju 24. aprila, osim pijaca Zemun, Banovo brdo, Bele vode i Dušanovac, koje će raditi u periodu od 6 do 13 časova.

Foto: D. Milovanović

 


Pijaca OTC - Novi Beograd, u petak 22. aprila, kao i 1. i 3. maja, radiće po uobičajenom radnom vremenu od 8 do 16 časova, dok će na Uskrs i u ponedeljak 2. maja, pijaca biti zatvorena.

Parking na pijaci Zemun, 25. aprila i 1.maja će raditi non-stop.

Prodavnice kompanije Lidl u Srbiji će na Veliki petak 22. aprila, raditi skraćeno do 18 časova, dok će Uskrs, 24. april, biti neradan.

Foto: I. Marinković

 


Svi potrošači koji budu želeli da obave svoju kupovinu u subotu, 23. aprila, moći će neometano da posete Lidl prodavnice prema regularnom radnom vremenu od 8 do 22 časa.

U Lidlovoj ponudi je slatki Favorina uskršnji asortiman proizvoda, koga čine raznobojna čokoladna jaja, uskršnji kolač sa čokoladnim punjenjem, mešavina uskršnjih žele figura, kao i čokoladne lizalice i drugi šareni slatkiši, navodi se u saopštenju.

Za vaskršnje praznike, od 22. do 25. aprila, radiće dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima i pošte na graničnim i administrativnim prelazima - ukupno 72 pošte u celoj zemlji.

Svih dana praznika, Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu, pošta na aerodromu Nikola Tesla i pošte na graničnim i administrativnim prelazima, rade non-stop, stoji u saopštenju Službe za odnose s javnošću Pošte Srbije.

Foto: Milena Anđela

 

U petak 22. aprila i ponedeljak 25. aprila, radiće i pošte u tržnim centrima u Beogradu, Kragujevcu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, pošte u Univereksport objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru.

Te pošte biće otvorene i u subotu 23. aprila, a tog dana dežuraće i druge pošte u većim gradovima i turističkim centrima.

Na Vaskrs, u nedelju 24. aprila, radiće beogradska Glavna pošta, pošta na aerodromu Nikola Tesla i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.
 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".