Ружица Вељковић била је наводно приведена у Паризу јер је с другарицама остала у Дизнилендовом парку након што се завршило радно време, што је кривично дело.

Бивша учесница ријалитија "Парови" која се тренутно повукла из медија некада је важила за веома дивљу и разуздану девојку која је обожавала адреналин и авантуре.

Никада се није хвалила путовањима ни авантурама које је доживела, али њена пријатељица је одлучила да открије нека интересантна дешавања из њихових заједничких путешествија.

- Ружица и ја се познајемо десетак година, упознале смо се као тинејџерке и свашта смо пролазиле заједно. Она је била дивља и неспутана, баш као што је и данас. Њена енергија је непобедива у сваком смисли. Тамо где она уђе, ту више не постоји нико други. Успевала је да засени све око себе. Због тога је девојке никада нису волеле. Момци су гледали само у Ружицу, а не у њих. Није знала да се носи с тим, није знала да ћути. Никоме није остајала дужна и свакоме је одговарала када ју је попреко погледао или имао лош коментар за њу. Зато је често упадала у проблеме, а било је момената и да се тукла са девојкама. Летело је перје када Руки дохвати да чупа. Било је и слупаних носева, одваљених ноктију и слично. Ипак, никада нећу заборавити наше путовање у Париз, у Дизниленд, пре неколико година - почиње пријатељица бивше учеснице „Парова“ за Ријалити додатак Српског телеграфа.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

- Ружица је те године однела победу у „Паровима“ и узела је лепе паре. Имала је жељу да посети Дизниленд, то је нека жеља из детињства, нешто о чему је сањала. Убеђивала је многе другарице, али ниједна није могла да иде. Позвала је мене и ја сам одмах пристала јер сам имала жељу да видим све то. Она је платила све, нисам мислила ни о чему. Упустиле смо се у авантуру и све је изгледало савршено. Стигле смо у Париз, хотел нам је био баш близу Дизниленда. Тај парк се простире на 200 хектара земљишта, знате ли ви шта је то, то је отприлике петина Париза. Ми смо се тамо изгубиле. Ружица је била незаустављива. Летела је на све што је оком видела. Сликала се и снимала. Ма као деца смо биле. Стигле смо тамо ујутру и нисмо ни осетиле како време брзо лети и да је већ вече и време да се полако напушта Дизниленд. Било је близу 23 часа и свуда се чуло обавештење да се полако крећемо ка излазу. Ружица је имала други план - наставља пријатељица контроверзне старлете и манекенке, а онда нам прича и у какву су невољу њих две запале због њене непромишљености.

- Биле смо у мини-театру, као позориштанце с прелепом сценом где су били сви Дизнијеви јунаци. Ружица ме је повукла за руку и завукле смо се иза сцене, Тамо где су завесе, где нас голо око не види или смо мислиле да нас не види. Хтела је да заноћимо у Дизниленду и да ујутру опет кренемо у разгледање. Међутим, обезбеђење с псима нас је нашло негде око један после поноћи. Настао је хаос. Уперили су светла у нас. Гледали су нас као преступнике, што и јесмо биле тог момента. Наравно, приведене смо, одвезла нас је полиција. Знали су да нисмо имале намеру да урадимо ништа лоше, али свакако смо прекршиле закон. Био је ужасан осећај да смо ухапшене. Полиција је била страшно љубазна, као да смо негде у хотелу с пет звездица. Враћене смо у хотел после неког времена. Међутим, због свега смо пропустиле и лет и настао је општи метеж и хаос око повратка кући. Нисмо се нервирале, имале смо прелепо време и праву авантуру за памћење. Немамо слике јер су нам из обезбеђења, нажалост, све обрисали.

(Српски телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".