Глумица и списатељица Џенифер Греј (62), коју је филм "Прљави плес" претворио у звезду, присетила се своје операције носа због које се покајала, али и односа с покојним глумцем Патриком Свејзијем.

Иако су на филму изгледали као идеални пар, међу њима су постојале тензије и несугласице.

На операцију носа је од малих ногу наговарала њена мајка, која је такође била глумица, јер је сматрала да ће пуно лакше добијати улоге ако ће изгледа као класична лепотица. Након њене друге операције Мајкл Даглас (77) је није ни препознао, пише Пеопле.

- Разумем да су биле педесете. Разумем да су се моји родитељи прилагодили (оперисали свој нос). Схватила сам да мораш променити име и да мораш учинити одређене ствари, и то је једноставно нормализовано, зар не? Не можеш бити геј. Не можеш бити Јевреј. Знаш, не можеш изгледати као Јевреј. Само се покушаваш уклопити у оно шта група мисли - признала је Греј.

У младости се често дружила и партијала с америчким уметником Ендијем Ворхолом, који јој је једном приликом рекао да зашто и она није оперисала нос, као и њен отац, што је Греј јако повредило.

- Рекао је нешто као, 'И, знаш, погледао бих Џенифер. Питао бих се, знаш, зашто је она... Хм, њен тата је оперисао нос. Зашто се не би побринуо да је и она оперисала свој', или тако нешто. Где год сам отишла рекла би 'Чекај. Опростите. Ја сам особа с другим особинама и другим неверојатним карактеристикама. Зашто су сви тако запели за мој нос?' - присетила се глумица.

Џенифер је у филму "Прљави плес", по ком је и постала позната, глумила с Патриком Свејзијем с којим признаје да није била у добрим односима током снимања.

- На исти начин на који Бејби и Џони не би требали бити заједно... требали су бити природни спој, зар не? Ми нисмо били природни спој. А чињеница да смо требали бити природни спој створила је напетост - коментарисала је Греј и додала да иако је цела Америка у то време хтела да она и Патрик буду заједно, они једноставно нису били једно за друго.

У то време Џенифер је била у вези с глумцем Метју Бродериком (60), који је пре него што га је упознала освојио Тонија и "Бригхтон Беацх" мемоаре и радио је трилогију "Торцх Сонг".

- Могу говорити само за себе. Била сам стварно заљубљена у њега. Била сам с типом који је био на врхунцу своје каријере - рекла је глумица.

Глумица каже да јој је ова друга половина живота уједно и најбоља до сада те да се никада није осећала угодније у својој кожи.

- Само желим да осетим ко сам сада. Али мислим да када питаш друге људе ко си и тражиш од људи да те воле и узимаш њихово мишљење као дефиницију своје вредности, то је клизав терен - признаје.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".