- Прошли пут сам била много задовољнија него сада, мислим да сам прошли пут горе отпевала него сад, али жири каже другачије, они боље чују - истакла је Ивана и додала да се око свега саветује са својом менторком Цецом.

- Око свега се саветујем са њом, за све је буквално питам. Једино је сада нисам послушала око интонације па сам имала проблем, али она је мени велика подршка и остварење мог сна. Теже ми је што сам сада њу разочарала, иако она каже да није тако, него што сам добила само три гласа - објаснила је такмичарка.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

 

Једна је од многих која се прибојава коментара жирија, посебно када је у питању мишљење Марије Шерифовић и Снежане Ђуришић.

- Њих две су у суштини врло реалне и пре свега озбиљни певачи и сваки пут због њих имам трему - открила је она.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Grand Online

 

 

Сваки млади певач има велике снове и жеље, међутим Ивана Дулић има скромна очекивања, бар када је реч о "Звездама Гранда".

- Искрено, сви су у фазону да само дођу до финала. Много је добрих певача, нема правила, некада испадну они који су бољи, а остану они који имају неки други фактор. Ја сам врло пристојан певач, нисам нека убица, има много бољих певача од мене којима је место у финалу тако да за мене је четвртина финала сасвим доста - признала је.

(Гранд онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".