Према писању Курира, Александар Милић Мили ће добити и ново задужење, па ће тако преузети аудиције за нову сезону такмичења које ће ускоро почети да се одржавају по већим градовима широм Србије и региона. Иначе, Саша и даље разматра услове под којима би евентуално продужио уговор са својом матичном кућом, али још није ни сам сигуран за коју ће се опцију на крају одлучити. Уколико пак не продужи уговор са "Грандом", Поповићев план је да већи део године проводи на мору у Хрватској, тачније Опатији, где већ дуже време има некретнину. Он ће се тамо у друштву своје супруге Сузане одмарати и уживати у пензионерским данима, док ће у Београд долазити само кад има важне обавезе, које не би смео да пропусти.

Фото: Петар Милошевић

 

 

- "Звезде Гранда" не би биле то што јесу да нема Саше, који је целог себе уложио у тај пројекат. Зато и не чуди што је овај формат годинама један од најгледанијих. Ипак, и сам Саша је на почетку последње сезоне најавио да ускоро планира да се повуче из јавности и медија и да ужива у животу. Многи то тада нису озбиљно схватили, јер је он то више година говорио, али сада, кад му истиче уговор, плаше се да ће се одлучити на овај корак, што је за многе незамисливо - прича извор.

Поповић је потврдио да му истиче уговор, али да ће у жирију остати, ако остану и сви остали чланови жирија.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Grand Online

 

 

- Мени истиче уговор, али нисам рекао да хоћу да напустим жири. Ако сви остану у жирију, остаћу и ја, наравно. У Опатију ћу ићи, али не планирам да идем нигде - поручио је Саша.

Подсетимо, и сам Поповић је на почетку актуелне сезоне у септембру ове године у изјави медијима потврдио да озбиљно размишља да се повуче из медија и да свакако више неће ићи по аудицијама, као што је то до сада био случај.

- У априлу пуним 68 година, у пензији сам, шта ћу ја више у тим годинама да идем по аудицијама. Остаћу у фирми, све ћу организовати, али иза камера, не морам више да водим емисију. Пријаће ми мало да се мало склоним са насловних страна. Шта то мени треба више, одох ја да се одмарам и сунчам, да још ово мало живота проведем ван медија - рекао је тада Саша.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".