Позната нумера која их је винула у звезда живи већ деценијама, као и њихови бројни хитови који се и дан-данас слушају међу свим генерацијама. Када су се давне 1993. године појавили на јавној сцени, сестра и брат, Мануела и Небојша из Швајцарске су својим необичним изгледом и многим песмама освојили срца публике.

 

 

- Из тог разлога сам кренула први пут с њим у Београд, да снимамо први албум, јер је он имао 17 година, више како би му била подршла и организатор око свега. На крају сам отпевала и пратеће вокале у студију, нама је иначе први албум радио Бајага и Инструктори, Жика Миленковић нас је питао како ће се звати група, ја сам рекла да нема групе, да Неша то сам ради. "Па, не, ви се супер уклапате, што не бисте заједно ушли у ову причу", тако сам ја ушла у групу - открива Мануела.

 

 

Натупали су широм региона и није постајао клуб у Београду у коме се нису попели на бину, а онда након 15 година активног бављења музиком и девет албума одлучују да се повуку са јавне сцене.

- Од "Плавог слона" кренули су наступи, велике турнеје, надовезивали смо нови албум годину за годином. Рецимо, у 2000. години било је 52 викенда, добила сам листинг, ми смо имали 54 лета у тој години, тако да је стварно било јасно колико смо посла имали и колико смо били на путу, тако да је у једном моменту дошло до презасићења - открива Мануела, а Неша наставља:

- Ја јесам био млађи брат, али и дан-данас сам још увек. Ја сам дупли близанац у хороскопу, живео сам срцем, једна неухватљива енергија и био сам наиван. Никад нисам размишљао да има лоших људи, мислио сам да је све рај, али онда удариш главом у зид - закључује певач у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".