Северина тренутно води судску борбу с Центром за социјални рад који је против ње поднео пријаву за ремећење јавног реда и мира, након што је наводно упутила непримерене речи једној њиховој запосленој, а према писањима медија чини да ни у њеној породици не влада складан однос.

Како пише хрватски "24 сата", Северина је у сукобу са сестром Маријаном којој наводно брани да виђа њихову мајку Ану.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Са старијом сестром Маријаном Вучковић-Поповић, која је новинарка и живи у Београду, до недавно је била у одличним односима, док с другом старијом сестром Зденком, која живи у Турњу код Задра, већ дуго не разговара.

Наиме, Зденка се своје славне сестре одрекла након што се она удала за Србина, спортског менаџера Игора Којића, од ког се прошле године развела након шест година брака.

Evo kako je davne 1991. godine Seve sa setrom Zdenkom pevala u jednom šou programu.

Наводно је Зденка у бољим односима с Маријаном него са Северином, али о томе не жели да прича јавно.

С друге стране, певачица не скрива велику блискост с рођаком Миом Поповић која је ћерка њене сестре Маријане. Миа је недавно постала мајка, а Северина не заборавља ни јавно да јој честита рођендане.

- Мила моја, мамице моја, толико сам срећна због тебе и хвала што си нам донела срећу и благослов, који се зове Адриан. Уз њега и Ивана, твоја највећа жеља се остварила… а и наша… нека се остваре и све остале. Волим те и љубим бескрајно! Рођенданко мој - посветила јој је објаву у октобру на Инстаграму.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Pevačica je pokušala da se pomiri sa Zdenkom i pozvala ju je na venčanje s Igorom 2015. godine, ali ona nije želela da upriliči sestrin najvažniji dan, koji je ona dokumentovala eksluzivnim snimcima sa svadbe u spotu za pesmu "Kuma".

Severina je za svoju pesmu "Kuma" iskoristila snimke sa venčanja sa Igorom Kojićem.

- Nismo bili na Severininom venčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri”, rekla je tada Zdenka i dodala da “sestra sestru ne prepoznaje”.

Kako se pisalo sestre su se posvađale oko zemljišta u Vukovarskoj ulici u Splitu, na kojem je izgrađen put za šoping-centar. Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pevačica sestrama rekla da je to ne zanima.

Inače, Severina i njene sestre su rano izgubile oca Severa Vučkovića, a njihova majka Ana je jednom rekla da je upravo pevačica nasledila njegov karakter i izgled. Pevačica je neretko spominjala mamu i posvećivala joj objave na Instagramu, a dok je njena sestra javno iznosila prljav veš u javnost, Severina, sa druge strane, nikada javno nije želela da komentariše odnos sa sestrom Zdenkom.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".