Poznata numera koja ih je vinula u zvezda živi već decenijama, kao i njihovi brojni hitovi koji se i dan-danas slušaju među svim generacijama. Kada su se davne 1993. godine pojavili na javnoj sceni, sestra i brat, Manuela i Nebojša iz Švajcarske su svojim neobičnim izgledom i mnogim pesmama osvojili srca publike.

 

 

- Iz tog razloga sam krenula prvi put s njim u Beograd, da snimamo prvi album, jer je on imao 17 godina, više kako bi mu bila podršla i organizator oko svega. Na kraju sam otpevala i prateće vokale u studiju, nama je inače prvi album radio Bajaga i Instruktori, Žika Milenković nas je pitao kako će se zvati grupa, ja sam rekla da nema grupe, da Neša to sam radi. "Pa, ne, vi se super uklapate, što ne biste zajedno ušli u ovu priču", tako sam ja ušla u grupu - otkriva Manuela.

 

 

Natupali su širom regiona i nije postajao klub u Beogradu u kome se nisu popeli na binu, a onda nakon 15 godina aktivnog bavljenja muzikom i devet albuma odlučuju da se povuku sa javne scene.

- Od "Plavog slona" krenuli su nastupi, velike turneje, nadovezivali smo novi album godinu za godinom. Recimo, u 2000. godini bilo je 52 vikenda, dobila sam listing, mi smo imali 54 leta u toj godini, tako da je stvarno bilo jasno koliko smo posla imali i koliko smo bili na putu, tako da je u jednom momentu došlo do prezasićenja - otkriva Manuela, a Neša nastavlja:

- Ja jesam bio mlađi brat, ali i dan-danas sam još uvek. Ja sam dupli blizanac u horoskopu, živeo sam srcem, jedna neuhvatljiva energija i bio sam naivan. Nikad nisam razmišljao da ima loših ljudi, mislio sam da je sve raj, ali onda udariš glavom u zid - zaključuje pevač u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".