- Ја сам срећна и задовољна, овако ми је лепо. Нисам више у браку, али сам у заједници са истим човеком. Наш развод је решио несугласице. Схватио је све! Немам ништа против папира, али сад видим да није пресудан - рекла је Анабела у емисији "Премијера - викенд специјал" и додала:

- Увек сам се питала зашто нико неће да се мења и труди се због мене, и ево појавио се неко. Андреј и ја никад нисмо били на тако истим таласним дужинама. Имамо наш универзум и ту одлично функционишемо - закључила је Анабела.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Анабела Атијас је у емисији "Магазин ИН" код Сање Маринковић открила због чега се плаши да се поново уда.

- Ја сам негде на пола... Ја сам завршила папир, али нисам везу, у вези сам - признала је Анабела, чиме је изненадила Сању која ју је одмах упитала када се помирила са бившим мужем Андрејем Атијасом.

- У јануару прошле године... Неко време јесам крила, а онда си ти поприлично живела у незнању (смех). Искрено да ти кажем, било би ме страх можда сад да поново потпишем нешто. Исти је осећај, само немаш тај осећај тескобе некако... Тај папир дефинитивно у неким моментима зна да прави неки притисак. Сада смо у неким многим животним околностима опуштенији - објаснила је певачица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".