Певачица Јована Николић Мишковић укључила се у програм емисије "Сценирање" на Курир телевизији како би својој блиској пријтељици Марији Шерифовић оставила поруку.

- Нас две смо једна другој рекле све, тако да немам шта много да ти кажем, осим да желим да у скоријој будућности не распродајеш "Арене" већ да мењаш пелене - рекла је Јована.

На то је Марија прокоментарисала:

Фото: АТА имагес

 

 

- Како је безобразна ова Јована. Шалим се... Нас две смо јако, јако добре пријатељице и свашта смо у овом животу прошле заједно. Тако да, лепа, узела сам то у разматрање - рекла је Марија, која је још раније говорила о томе да жели да постане мајка.

Пре неколико година Марија је изјавила да би волела да буде мајка дечака, а како је открила водитељки "Сценирања" Вањи Цамовић, до данас јој се жеља није променила.

- Јако је интимно је то питање, поготово у овом тренутку и овом случају. Нисам променила то мишљење и радујем се том тренутку који се вероватно и ближи - каже популарна певачица и додаје:

Фото: АТА имагес

 

 

- Јована, доћи ћеш, па ћеш да мењаш пелене - поручила је Шерифовићева својој пријатељици Јовани Николић Мишковић.

- Генерално све што има везе са дететом је озбиљна ствар и нема шале за то. Код мене ће се то веома планирано десити, када будем била спремна да суштину свог живота подредим Шерифовићу јуниору. Знам које ће име бити, али не могу да кажем - каже Марија Шерифовић.

Марија је открила да може себе да замисли у венчаници и да жели огромну белу хаљину.

- Мени то маестрално стоји. Просидбу нисам замишљала, али венчаницу јесам и одлично ми стоји. Сигурно ћу понети неку Валентино са једно 20 метара да се вуче иза мене и то ће сигурно бити једна од лепших венчаница коју су људи видели - открила је Шерифовићева.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".