Славко Штимац је у неколико наврата сарађивао са легендарним Данилом Батом Стојковићем и присетио се како се једном јако наљутио на свог старијег колегу. Све се десило на снимању серије "Салаш у Малом Риту".

Славко је негодовао када је Бата рекао да Штимац не зна текст. Тада дечји глумац се наљутио на Стојковића, а Данило је на крају успео да га одобровољи.

- Бату сам упознао када сам био дете. Ми смо први пут радили заједно када сам снимао ТВ серију "Салаш у Малом Риту". Имам једну занимљиву анегдоту. Није то анегдота, то је био догађај. Јако сам се наљутио на њега, први дан снимања (с њим). Ја сам ту месецима радио и ми смо били уходана екипа и сада долази један чика и да пробамо сцену. И он (Бата Стојковић) каже: "Мали не зна текст." У, то ме страшно погодило. Како не знам текст, није тачно, знам текст - рекао је Славко Штимац у емисији "Око магазин" на РТС-у и наставио:

Фото: Архива Новости

 

 

- И онда се секретарица режије умешала, Мирјана Вуисић: "Бато, шта ти је? Он је дете, он зна текст. Зна текст свих улога. Он мени увек каже шта је било у некој сцени. Како можеш то да кажеш?" Већ је било касно, ја сам био љут на њега и изашао сам са сцене. Онда је он схватио шта је урадио. Дошао је и рекао: "Извини, молим те." Не знам како је то извео, неко се појавио и донео бомбоњеру коју је он поручио за мене. Сваки дан ми је доносио бомбоњеру на снимање - присетио се Славко Штимац.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".