Финалисткиња "Звзеда Гранда", Крстиња Тодоровић све је засенила невероватном трансформацијом свог тела, али пут до остварења није био лак.

Иако многи сматрају да је операцијом желуца, а недавно и уклањањем вишка коже на лакши начин постигла сјајне резултате, певачица признаје да је унутрашња борба подједнако тешка којим год се методама служили.

Фото: Инстаграм принтскрин/krstinja_official

 

Ипак, она данас изгледа боље него икад, и поносно истиче своје тело у различитим стајлинзима, а синоћ је на једној прослави засенила све.

Крстиња је заблистала у смарагдно зеленој сукњи са дубоким шлицем коју је упрарила са истим топом, остављаући голу кожу између.

Крстиња је већ заказала две нове интервенције на јесен.

- Сада има 68 килограма и пршти од самопоуздања. Лепо се осећа у својој кожи, али има још неких ствари које би променила. Рецимо, груди и уста. Свиђају јој се веће усне, тако да је решила своје да повећа. И у груди ће да стави силиконе, неће их повећати, само ће их учврстити - открива добро обавештени извор и додаје да се певачица неће смирити све док не буде изгледала тип-топ:

- Свесна је да сада многи мушкарци уздишу за њом и ужива у томе. Разговарала је са естетским хирургом и он јој је дао неке сугестије, шта би још на њој могло код ње да се уради. Сада се полако спрема за одлазак "под нож" и једва чека да извуче максимум од свог изгледа.

Фото:Принтскрин/Инстаграм/krstinja_official

 

Галерија: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".