Крстиња Тодоровић је у једној емисији први пут проговорила о разводу, након четири године брака и истакла да се са бившим мужем растала због обостраног неразумевања.

- Као што сам имала вишак коже на стомаку, тако имам и на грудима, свакако да ћу и ту склонити кожу и то бих средила да буде пристојно и нормално, да све то упакујем - каже Крстиња Тодоровић.

Фото; Принтскрин/Јутјуб/Grand Magazin Tv Grand

 

- Ја сам прошла кроз све то пре две године, али ни слутила нисам да идем на дупло озбиљнији захтев, него што је био тај. И дан данас после две недеље и даље се пише о мом разводу. Људи ће увек да коментаришу - каже певачица и додаје:

- А људи не знају шта се догађа у нечија четири зида. Свако види оно што жели да види, ништа није преко ноћи. Никада нећу рећи да сам била сто посто исправна у том браку, нити је мој супруг потпуно исправан. Све се то десило у неком погрешном тренутку. Мој физички изглед, нити је нека трећа особа узрок нашег развода. Када двоје људи не разумеју једно друго и када су послови у питању, нисмо могли и то је једна истина. То није била одлука која је донета преко ноћи. Али је најтеже изговорити то. Верујте ми, развод је раван малој смрти, губиш нешто што си мислио да ће ти бити за цео живот. Не бих ја то назвала неуспехом, али не можеш да не мислиш о томе - каже Крстиња.

Певачица је истакла да је највише погађају коментари других, те да, ма колико да је била спремна на све што следи, жив је човек и не може да остане равнодушна.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".