На новом албуму, који је посветила недавно преминулом деки, налази се дванаест нових песама и три старе - ''Црна јутра'', ''Дабода пропао'' и дует са Сашом Матићем ''Око моје''.

- Неиспавана сам, утисци се нису слегли, овај четврти албум је некако круна моје десетогодишње каријере. За петнаест сати ближимо се трећем милиону на Јутјубу на дванаест песама. Нема веће среће - обратила се Милица присутнима на промоцији.

- Да ме не схватите погрешно, али его ми је нахрањен толико да бих се сад попела на неку највишу зграду и вриштала: ''Хвала вам!'' Заиста хвала свима што су препознали оно што сам радила годину и по дана, активно шест месеци.

Фото: АТА имагес

 

 

- Баш малопре причам са једном другарицом и кажем јој: ''Драгана, не знам је л' теби јасно али ја сам у том моменту када сам замислила како желим да презентујем овај албум, а да нису обични спотови већ да идем корак даље, морала сам да окупим екипу и да направим тимске играче, а ушла сам у непознато." Ја сам заиста ушла у пројекат који сам ја измислила и који никад нисам видела да се овако презентује један албум - испричала је певачица о свом новом албуму и додала да је имала велике потешкоће приликом његове реализације односно понајвише спотова.

- Било је и модрица, посекотина. Чак сам се и отровала, јер смо снимали једну сцену на крову хотела и док смо палили бензин, ја сам оно удисала, па ми је сутрадан било лоше, али преживела сам - закључује Милица Павловић.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".