Na novom albumu, koji je posvetila nedavno preminulom deki, nalazi se dvanaest novih pesama i tri stare - ''Crna jutra'', ''Daboda propao'' i duet sa Sašom Matićem ''Oko moje''.

- Neispavana sam, utisci se nisu slegli, ovaj četvrti album je nekako kruna moje desetogodišnje karijere. Za petnaest sati bližimo se trećem milionu na Jutjubu na dvanaest pesama. Nema veće sreće - obratila se Milica prisutnima na promociji.

- Da me ne shvatite pogrešno, ali ego mi je nahranjen toliko da bih se sad popela na neku najvišu zgradu i vrištala: ''Hvala vam!'' Zaista hvala svima što su prepoznali ono što sam radila godinu i po dana, aktivno šest meseci.

Foto: ATA images

 

 

- Baš malopre pričam sa jednom drugaricom i kažem joj: ''Dragana, ne znam je l' tebi jasno ali ja sam u tom momentu kada sam zamislila kako želim da prezentujem ovaj album, a da nisu obični spotovi već da idem korak dalje, morala sam da okupim ekipu i da napravim timske igrače, a ušla sam u nepoznato." Ja sam zaista ušla u projekat koji sam ja izmislila i koji nikad nisam videla da se ovako prezentuje jedan album - ispričala je pevačica o svom novom albumu i dodala da je imala velike poteškoće prilikom njegove realizacije odnosno ponajviše spotova.

- Bilo je i modrica, posekotina. Čak sam se i otrovala, jer smo snimali jednu scenu na krovu hotela i dok smo palili benzin, ja sam ono udisala, pa mi je sutradan bilo loše, ali preživela sam - zaključuje Milica Pavlović.

(Telegraf)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".