Ђорђе Ђоковић, брат Новака Ђоковића, и његова девојка, Сашка Веселинов, открили су како су се упознали, а иако то није прошло "славно", њихов први званични дејт је био веома посебан.

Када су се први пут срели, Сашка га није ни приметила, а када су једном приликом шетали, Ђорђе је био опчињен, па је, ногом ударио у аутомобил.


- Били смо у граду, у неком кафићу, заједничко друштво, она је дошла са другарицом, која је девојка мог друга. Дошао сам у кафић и поздравио се са свима, рекао: "Ћао", она је била на телефону и није погледала, сео сам преко пута. Тај дан сам питао другара... - рекао је Ђорђе.

- Наш први сусрет није био славан. Виђали смо се тако и после три недеље смо разменили бројеве, а након месец дана се видели. Кад смо изашли из кафића, Ђоле се толико загледао у мене, када смо шетали, да је ударио ногом у неки ауто, мислио је да ја то нисам приметила, али јесам - истакла је Сашка.

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић, Фото: Инстаграм принтскрин/saskaveselinov

 

- Када смо дошли на Калемегдан била је јако гласна музика и ишла је нека песма од Здравка Чолића, баш некако реално. После се испоставило да је Чола стварно певао и спремао се за неки концерт који је имао за месец дана. Ишла је песма, када смо долазили, "Красива, добродошла си у живот мој" - наставила је Сашка.

- Тако да, тамо што буде у будућности, ако Здравко не буде певао, не знам ко ће. То је баш наша песма, све се поклопило - додала је Сашка.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".