Đorđe Đoković, brat Novaka Đokovića, i njegova devojka, Saška Veselinov, otkrili su kako su se upoznali, a iako to nije prošlo "slavno", njihov prvi zvanični dejt je bio veoma poseban.

Kada su se prvi put sreli, Saška ga nije ni primetila, a kada su jednom prilikom šetali, Đorđe je bio opčinjen, pa je, nogom udario u automobil.


- Bili smo u gradu, u nekom kafiću, zajedničko društvo, ona je došla sa drugaricom, koja je devojka mog druga. Došao sam u kafić i pozdravio se sa svima, rekao: "Ćao", ona je bila na telefonu i nije pogledala, seo sam preko puta. Taj dan sam pitao drugara... - rekao je Đorđe.

- Naš prvi susret nije bio slavan. Viđali smo se tako i posle tri nedelje smo razmenili brojeve, a nakon mesec dana se videli. Kad smo izašli iz kafića, Đole se toliko zagledao u mene, kada smo šetali, da je udario nogom u neki auto, mislio je da ja to nisam primetila, ali jesam - istakla je Saška.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić, Foto: Instagram printskrin/saskaveselinov

 

- Kada smo došli na Kalemegdan bila je jako glasna muzika i išla je neka pesma od Zdravka Čolića, baš nekako realno. Posle se ispostavilo da je Čola stvarno pevao i spremao se za neki koncert koji je imao za mesec dana. Išla je pesma, kada smo dolazili, "Krasiva, dobrodošla si u život moj" - nastavila je Saška.

- Tako da, tamo što bude u budućnosti, ako Zdravko ne bude pevao, ne znam ko će. To je baš naša pesma, sve se poklopilo - dodala je Saška.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".