Иако је њен пут до срца публике преко музике, а не скандала и приватног живота који крије од јавности, никада није крила љубав и подршку коју су јој пружали њени бака и дека.

Нажалост, Миличин вољени дека је напустио је овај свет пре нешто више од годину дана, али туга коју она осећа не јењава посебно у овако великим моментима.

- Ух... најискреније, ја сам избегавала у последње време да причам на тему смрти свог деке. Не зато што се ја стидим нечега, то је мени најлепши период у животу, него је болно. Наравно да сам ја била свесна да мој деда има добар број година живота, и наравно да сам свесна да ћемо сви умрети, али тај моменат када се деси губитак вољене особе у мом случају је то била трагедија - са кнедлом у грлу рекла је Милица у емисији "Exkluziv".

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Павловићева не крије да је управо он имао кључну мушку улогу у њеном животу.

- Мој деда је мој отац. Чак и мој отац се не љути када то изговорим. Ја то кажем и свом оцу: "Ћале, мораш да разумеш. Прву сукњицу купио ми је деда. Када сам оперисала слепо црево, моја баба је лежала са мном у болници, ти си био у Швајцарској" - открила је певачица и додала да су њени баба и деда заслужни за све што је она данас.

Фото: АТА имагес

 

 

Не постоји осећај који је могао да замени срећу када баш њима пусти своју нову песму или албум, и на њиховим лицима види понос.

- Када мој деда ујутру оде испред продавнице и почасти све испред и каже: "Јесте ли видели моју Милицу, моја Мика?". Учим још увек да се носим са тим болом и ја тренутно и знам да би мој деда рекао: "Глава горе, нема суза", не плашим се ја да пустим сузу, али знам да би он волео... Моји баба и деда су моје благо и моје злато. Сви ћемо остарити, баба и деда, то мора да се чува и да се негује - једва је суздржала сузе Павловићева.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".