Наиме, након што се њихова група “Ђаволице” распала, у којој је поред Тамаре и Теодоре била и Горана Гога Гачић, дошло је до сукоба између Џехверовићеве и Милутиновићеве, а јавно су размениле и “тешке речи”, али и увреде.

Фото: АТА имагес

 

 

Тамара је сада открила у каквим је односима са Теодором, а како је рекла, волела би да се сретну и да реше то што имају.

- Мени је мука више од тог питања, шест, седам година се већ вуче то питање и мени је више непријатно да одговарам, желим да затворим ту тему једном за свагда. Имам изузетно лепо мишљење о њој, пратим њену каријеру, слушам њене песме. Она и ја се никада нисмо јавно посвађале, нас су новинари посвађали - почела је Тамара причу за "Телеграф Јетсет".

- Никако да се намести да се негде сретнемо, јер су нам и каријере тотално другачије, путеви и емисије… Волела бих да се сретнемо и да решимо то, да и она каже да је то решено, да ту нема потребе причати. Види, она је девојка која је била са мном у групи и ми имамо јако добре успехе иза нас, обе смо успешне и у овом тренутку, имамо своје песме, хитове, наступе, пребукиране смо, нема ту места више свађи - рекла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нити она мисли на мене у том смислу, нити ја на њу, веруј ми. То је далеко иза нас. Њу волим и поштујем, от кажем искрено. То је било пре 7 година, то су сви заборавили - објаснила је Тамара.

- Није се ништа променило у смислу да смо се посвађале још више или помириле. Да се ми сретнемо сада сигурно би се поздравиле. Среле смо се две године након целе те фаме и јавиле смо се једна другој - закључила је Милитиновићева.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".