Водитељка истиче да се препородила откако јој фокус није на љубавном животу. 

- Коначно сам дошла у тај стадијум да емотивни статус буде само један сегмент мог живота. Могу рећи да сам доживела препород последњих месец и по дана и да се с обе ноге дочекам на земљу - рекла је на самом почетку Душица, и открила да се у потпуности посветила усавршавању себе.

Фото: АТА имагес

 

- Већ дуго имам проблем са синусима, ускоро ме очекује један преглед, па ако доктор каже да морам под нож, рећи ћу им да ми мало среде нос. Искрено, не бих волела да дође до тога јер не планирам естетске корекције. Недавно сам почела да тренирам и то ми је доста за ову сезону. Почела сам да се бавим својим телом, тренутно носим величину хаљине Л, и одлучила сам да коригујем исхрану, да вежбам и да тело доведем до савршенства - искрена је била водитељка и признала да енергију црпи из путовања.

Фото: АТА имагес

 

- Волим да путујем и користим сваку прилику да одем ван државе. Искрено, једва чекам да поново одем негде. Чак и док су на снази биле забране због пандемије коронавируса, гледала сам која земља последња уводи мере како бих могла да одем тамо. Вакцинисана сам, срећом сада су у свету мере знатно слабије и биће ми много лакше да одем на одмор. Једини проблем је што могу да путујем само у току радне недеље, па морам да организујем децу, то ми је мало компликовано. Додуше, када нисам ту, деца су са својим оцем, а и моји родитељи су ми одувек били велика помоћ. Они више нису мали, сада су у том периоду када једва чекају да одем негде, а ја имам доста поверења у њих, што је најбитније - рекла је Душица, па открила другу страну медаље и испричала да се због посла сусретала са стравичним претњама.

- Мој посао са собом носи доста потешкоћа, једна од њих су људи који себи дају за право да ме коментаришу. Сада се број претећих порука доста смањио, готово да их и нема. Током прве и друге сезоне ријалитија је било језиво. Помињали су моју децу, правили су ми умрлицу коју су делили на друштвеним мрежама... Сада сам научила да направим дистанцу и чим видим да порука не почиње са: „Душице, дивна си“, ја блокирам ту особу - кроз смех је рекла водитељка, и додала:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Blic

 

- На улици никада нисам доживела непријатност. Недавно ми је једна девојка пришла у ресторану. Она је доктор права и била је један од најбољих говорника на свом факултету. Рекла ми је да сам јој била инспирација пред сваки испит, предложила ми да оснујем удружење за све жене које су жртве предрасуда док не проговоре и то ме је јако дирнуло - закључила је Душица.

Једна од тема о којима недељама бруји јавност јесте и елитна проституција, а Душица је истакла да се најстаријим занатом не баве само јавне личности.

- Сад су се нашли многи лажни моралисти да осуђују и дижу глас око проституције. Естрада је пуна лажних моралиста, проститутке постоје у свим професијама, и у медицини, адвокатури... Не знам зашто су сада жене које се баве јавним послом изложене сумњама, да се у њих упире прст. Жао ми је оних жена које раде испод моста и немају своја права, остало је ствар избора - рекла је Душица.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".