Превара, због које на кинеским друштвеним мрежама хвале њену способност организације, трајала је све док један од мушкараца заљубљених до ушију није посумњао. Ји је упознао Мао након што га је контактирала на страници за упознавање. Представила се као разведена без деце у потрази за стабилном везом.

Женин добар изглед и пријатна личност од самог су почетка оставили приличан утисак на Јиа, па кад је почела да тражи разне поклоне и своте новца, није оклевао. Већ су планирали и венчање, али кад год би он улазио у детаље око упознавања њене породице, она је увек проналазила изговоре да то одложи.

Превише одушевљен да примети да је нешто чудно у њеном понашању, Ји је наставио да је обасипа је поклонима и новцем. Али, након што јој је дао новац за куповину венчанице, као и за плаћање места венчања и украса, а она насавила да изналази изговоре да одложи велики догађај, постао је сумњичав.

Фото: Профимедиа

 

 

Уморан од  лажи, Ји је захтевао да му врати сав новац, а када је одбила, позвао је полицију. Истрага је открила да Ји није био једини којег је преваранткиња вртела око малог прста. Између маја и децембра 2021. излазила је са још петорицом мушкараца и све их је преварила.

Истрага је у овом случају још у току, али полиција каже да већ има доказе да је Мао преварила шесторицу мушкараца за најмање 150.000 јуана (23.500 долара) током шестомесечног периода.

Мао је, чини се, регистровала информације код многих сервиса за упознавање у покушају да циља што више рањивих мушкараца средњих година, а полиција је упозорила људе да буду опрезни с таквим покушајима преваре који искоришћавају очај и емоционалну рањивост.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".